Pomůže mi někdo?

Psala jsem hodně inzerátu, kde jsem hledala pomoc. Bohužel mi odepsali jen lidé, co chtěli poplatky, erotiku a podobně. Mám přes 50 let, potřebuji rychlou a poctivou pomoc. Jsem ochotna pomáhat s čímkoliv ve firmě, domácnosti a podobně. Práce se nebojím a dokonce jsem ji měla ráda, ale....
Stalo se mi něco s čím si nevím rady. Opravdu potřebuji rychlou pomoc. Vím, že existuji lidé, kteří by chtěli pomoc a mají nato, a vím že se bojí. Co proto mohu udělat, abych jim vysvětlila, že jejich pomoc mi nesmírně pomůže? Co mám více udělat, aby věděli, že pokud bych je chtěla okrást, tak nepíši inzeráty, ale zazvoním u dveří a oberu je tak, jak ty hyeny? Ne, to nemůžu udělat a protože jsem hodně blbá a normální, žádám pomoc přes inzerát. Prosím, pokud vám není opravdu lhostejný život někoho jiného, napište. Nebylo to tak dávno, co jsme si pomáhali, proč to skončilo? Protože jsou lidé kterým o to jde. A Povedlo se. Vzpomínám, že doby byly jiné a taky si říkám, že tato situace by se mi před pár lety nepřihodila. Prostě by to ani nešlo, všichni jsme měli práci a taky měli z čeho žít. Potřebuji rychlou pomoc, pokud mi ihned pomůžete, budu první která pomůže vám.

Kontakt na inzerenta

Jméno:Ivka
Telefon:000 000 000
E-mail:potrebujivasipomoc@seznam.cz
WWW:-
Okres:Ostrava
Vloženo:01.02.2014, 14:38

Prohlášení provozovatele

Provozovatel serveru Finzerce.cz neodpovídá za obsah inzerátu ani za škody, které vzniknou při odpovědi na tento inzerát. Za obsah a správnost uvedených údajů je zodpovědný autor inzerátu.

Inzerce půjček zdarma
Nebankovní půjčky, úvěry a hypotéky.

Nebankovní půjčky
Aktuální nabídka půjček na jednom místě.