Seriózní půjčky

Půjčka 10 000 Kč – 200 000 Kč

Naše půjčka Vás nepřekvapí jako aprílové počasí
Nechceme žádné poplatky za zprostředkování půjčky předem ani po vyplacení peněz, nevoláte na drahé linky. Vyplacení peněz po podpisu smlouvy do 24h bezhotovostně na váš účet. Každý klient, který řádně splácí podle splátkového kalendáře, má nárok na další půjčku s nižším úrokem. Možnost předčasného splacení bez sankcí s úsporou úroků. Za řádné splácení vám vrátíme část úroků na zpět. Při neschopnosti splácet, vám uděláme bezplatný odklad splátek a to až na 5 měsíců.
Komu je půjčka určena:
-zaměstnancům se stálým příjmem ze zaměstnaní
-důchodcům (výsluhová renta, starobní důchod, invalidní důchod)
-osobám pobírajícím rodičovský příspěvek
-osvč a firmy
Rychlé vyplacení peněz ihned po schválení
Vždy vám zavoláme zpět i s negativní informací.
Transparentnost- nic neskrýváme a vše vám rádi ukážeme než něco podepíšete.
www.grandpujcky.cz
773983178
luciekasikova@centrum.cz
Zprostředkovatel pracuje pro jednoho věřitele.
Vyřizujeme celou ČR

Kontakt na inzerenta

Jméno:Lucie Kašíková
Telefon:773983178
E-mail:luciekasikova@centrum.cz
WWW:http://www.grandpujcky.cz
Okres:Celá ČR
Vloženo:19.04.2017, 18:34

Prohlášení provozovatele

Provozovatel serveru Finzerce.cz neodpovídá za obsah inzerátu ani za škody, které vzniknou při odpovědi na tento inzerát. Za obsah a správnost uvedených údajů je zodpovědný autor inzerátu.

Osobní Nebankovní půjčky

Osobní Nebankovní půjčky pro OSVČ, zaměstance, důchodce, MD. Zprostředkovatel pracuje jako vázaný zástupce pro jednoho věřitele a je oprávněn ke spolupráci při uzavření smlouvy a péči klienta po uzavření smlouvy o úvěru.

Osobní Nebankovní půjčky

Osobní Nebankovní půjčky pro OSVČ, zaměstance, důchodce, MD.Zprostředkovatel pracuje jako vázaný zástupce pro jednoho věřitele a je oprávněn ke spolupráci při uzavření smlouvy a péči klienta po uzavření smlouvy o úvěru.

Nebankovní půjčky

Nebankovní půjčky pro OSVČ, zaměstance, důchodce, MD. Zprostředkovatel pracuje jako vázaný zástupce pro jednoho věřitele a je oprávněn ke spolupráci při uzavření smlouvy a péči klienta po uzavření smlouvy o úvěru.

Půjčky, úvěry, výkup nemovitosti s doživotním nájmem

Nabízíme rychlé půjčky a úvěry zejména klientům, kteří nedosáhnou na úvěr v bance z důvodu záznamu v registrech, nedostatečné bonity apod. Žádat můžete až do 70% z tržní ceny nemovitosti s dobou splatnosti až 20 let. Pro předlužené vlastníky nemovitosti...

Nebankovní půjčka - 604 579 725.

Potřebujete půjčit? Zkuste to u nás. Snažíme se najít vhodné řešení pro každého. Máme velkou průchodnost schvalování. Výsledek se dozvíte do 10 minut od podání žádosti. Půjčky poskytneme zaměstnancům, důchodcům, ženám na MD, podnikatelům a firmám.

Inzerce půjček zdarma
Nebankovní půjčky, úvěry a hypotéky.

Nebankovní půjčky
Aktuální nabídka půjček na jednom místě.