Půjčka zajištěná nemovitostí!

Půjčka 1 Kč – 500 000 000 Kč

Zpětný leasing nemovitosti!
Nabízíme možnost klientům se zadluženou nemovitostí, s exekucemi nebo v insolvenci, možnost vykoupení nemovitosti s opcí, kdy v nemovitosti můžete dále bydlet, platíte jen nájem a po vyřešení insolvence nebo registrů si nemovitost můžete odkoupit zpět.
Dále nabízíme výhodné úvěry právnickým osobám a podnikatelům, až do 85% tržní hodnoty nemovitosti, rychlé vyřízení, výhodná úroková sazba, po celou dobu jste stále vlastníky nemovitosti. Možnost až do 50 mil. Kč.
Kontaktovat nás můžete přes webové stránky nebo přímo na tel. 774 834 354 denně od 8-20hod. .

Kontakt na inzerenta

Jméno:Zita Železná
Telefon:774834354
E-mail:pujcky-nebank-hypo@seznam.cz
WWW:http://www.pujckyucetnictvipraha.cz
Okres:Celá ČR
Vloženo:21.04.2017, 20:56

Prohlášení provozovatele

Provozovatel serveru Finzerce.cz neodpovídá za obsah inzerátu ani za škody, které vzniknou při odpovědi na tento inzerát. Za obsah a správnost uvedených údajů je zodpovědný autor inzerátu.

Půjčka zajištěná nemovitostí!

Zpětný leasing nemovitosti! Nabízíme možnost klientům se zadluženou nemovitostí, s exekucemi nebo v insolvenci, možnost vykoupení nemovitosti s opcí, kdy v nemovitosti můžete dále bydlet, platíte jen nájem a po vyřešení insolvence nebo registrů si...

Seriózní půjčky

Naše půjčka Vás nepřekvapí jako aprílové počasí Nechceme žádné poplatky za zprostředkování půjčky předem ani po vyplacení peněz, nevoláte na drahé linky. Vyplacení peněz po podpisu smlouvy do 24h bezhotovostně na váš účet. Každý klient, který řádně splácí...

Osobní Nebankovní půjčky

Osobní Nebankovní půjčky pro OSVČ, zaměstance, důchodce, MD. Zprostředkovatel pracuje jako vázaný zástupce pro jednoho věřitele a je oprávněn ke spolupráci při uzavření smlouvy a péči klienta po uzavření smlouvy o úvěru.

Osobní Nebankovní půjčky

Osobní Nebankovní půjčky pro OSVČ, zaměstance, důchodce, MD.Zprostředkovatel pracuje jako vázaný zástupce pro jednoho věřitele a je oprávněn ke spolupráci při uzavření smlouvy a péči klienta po uzavření smlouvy o úvěru.

Nebankovní půjčky

Nebankovní půjčky pro OSVČ, zaměstance, důchodce, MD. Zprostředkovatel pracuje jako vázaný zástupce pro jednoho věřitele a je oprávněn ke spolupráci při uzavření smlouvy a péči klienta po uzavření smlouvy o úvěru.

Inzerce půjček zdarma
Nebankovní půjčky, úvěry a hypotéky.

Nebankovní půjčky
Aktuální nabídka půjček na jednom místě.