Konsolidace nevýhodných půjček a úvěrů

Půjčka 50 000 Kč – 50 000 000 Kč

Splácíte mnoho půjček a úvěrů? Potřebujete snížit své měsíční výdaje na minimum? V takovém případě je pro vás řešení nebankovní konsolidace.

Nabízíme nebankovní konsolidaci bez prokazování příjmu a bez nahlížení do registrů. Díky nebankovní konsolidaci si snížíte měsíční splátky a navíc budete splácet jen jeden úvěr. Budete tak mít větší přehled nad svými financemi.

Roční úroková sazba od 6,9% (p.a.), bez fixace se splatností až 20 let. Žádné skryté poplatky či poplatky předem u nás neplatíte a to ani za odhad zastavované nemovitosti.

Nebankovní konsolidace je u nás vždy se zástavou nemovitosti, půjčit si můžete od 50.000 Kč až do 50% tržní hodnoty nemovitosti. Nevlastníte-li nemovitost, ručit můžete nemovitostí třetí osoby, která dá pouze souhlas se zástavou nemovitosti.

Nebankovní úvěr můžete kdykoliv předčasně doplatit bez sankcí a pokut. Půjčit si u nás může i začínající podnikatel či firma bez historie.

Garantujeme rychlé a jednoduché vyřízení, bez zbytečné administrativy.
Jsme pro Vás po celé ČR, nemusíte nikam jezdit.
Šetříme Vám čas i peníze.

Kontakt na inzerenta

Jméno:SOS Finance
Telefon:724 824 735
E-mail:nebankovni@sosfinance.cz
WWW:http://sosfinance.cz/produkty/nebankovni-konsolida
Okres:Celá ČR
Vloženo:19.08.2018, 09:18

Prohlášení provozovatele

Provozovatel serveru Finzerce.cz neodpovídá za obsah inzerátu ani za škody, které vzniknou při odpovědi na tento inzerát. Za obsah a správnost uvedených údajů je zodpovědný autor inzerátu.

Konsolidace bez ručení nemovitostí

Zprostředkujeme spotřebitelský nebankovní úvěr do výše 600 tisíc Kč. Žádné skryté poplatky, bez ručení nemovitostí, splatnost až 120 měsíců, možnost předčasného splacení i mimořádné splátky zdarma, RPSN od 12,53%. Více informací na...

Zlevňujeme půjčky

Sloučíme drahé půjčky do jedné levnější a ušetříme vám tisíce korun měsíčně. Volejte ihned 774 744 459 a zjistěte kolik ušetříte vy. http://www.czfinance.cz

Konsolidace úvěrů

Chcete sloučit své úvěry do jednoho a snížit tak výši splátek? Informace na tel. 773136377. Volejte nebo pište na tel. nebo e-mail, obratem Vás budu kontaktovat zpět. Pracuji jako samostatný zprostředkovatel spotřebitelského úvěru.

Sloučíme všechny vaše nevýhodné půjčky

Máte mnoho půjček a úvěrů? Nevíte co dřív zaplatit? Nabízíme Vám nebankovní konsolidaci, jedná se o sloučení nevýhodných půjček, úvěrů, kreditních karet, kontokorentů a pod. do jednoho úvěru. Díky konsolidaci získáte přehled nad svými výdaji. Budete...

Seriozní a rychlá nebankovní půjčka

Nebankovní půjčky pro každého bez doložení příjmu, ženy na MD a důchodce, možno bez ručitele. Nově i půjčky pro podnikatele. Seriozně a rychle s minimem dokladů. Více na http://www.nebankovnipujckabezpoplatku.cz

Inzerce půjček zdarma
Nebankovní půjčky, úvěry a hypotéky.

Nebankovní půjčky
Aktuální nabídka půjček na jednom místě.