nabídka půjčky

Půjčka 10 000 Kč – 10 000 000 Kč

chci použít toto médium, abyste upozornili všechny žadatele o půjčku, aby byli velmi opatrní, protože všude je podvod. Před několika měsíci jsem byl finančně napjatý a kvůli mé zoufalství jsem byl scammed několika online věřitelů. Skoro jsem ztratil naději, dokud mě můj přítel neodkázal na velmi spolehlivého věřitele zvaného slečna Rose Loan Company, která mi půjčí nezajištěný úvěr ve výši 6,000 000 Kč za 24 hodin bez stresu. Pokud potřebujete jakýkoli druh úvěru, kontaktujte ji nyní e-mailem: missroseloanfirm@hotmail.com Používám toto médium, abych upozornil všechny žadatele o půjčku, kvůli peklo, které jsem prodělal v rukou těch podvodných věřitelů, děkuji vám.

Kontakt na inzerenta

Jméno:jira
Telefon:2347010859487
E-mail:missroseloanfirm@hotmail.com
WWW:http://www.finzerce.cz/pridat-inzerat
Okres:Bruntál
Vloženo:03.11.2018, 20:50

Prohlášení provozovatele

Provozovatel serveru Finzerce.cz neodpovídá za obsah inzerátu ani za škody, které vzniknou při odpovědi na tento inzerát. Za obsah a správnost uvedených údajů je zodpovědný autor inzerátu.

Poskytovat finance za přijatelných podmínek

Poskytovat finance za přijatelných podmínek Nabídka nebankovních půjček pro část lepší než bankovní společnosti srovnatelných podmínek. Nevadí mi, že záznam v registru dlužníků a nevyžaduje doklad o příjmu, pokud se jedná o nižší částku. Poptávejte prosím...

Inzerce půjček zdarma
Nebankovní půjčky, úvěry a hypotéky.

Nebankovní půjčky
Aktuální nabídka půjček na jednom místě.